Tue suunnistajien Ruotsin matkaa Gutzin tuotteilla

Suunnistusjaosto kerää varoja osallistuakseen vuonna 2020 25-osuuksiseen 25Manna suunnistusviestiin Tukholmassa. Raikas täyttää tuolloin 110 vuotta ja kaikkia suunnistajia koskettavalla reissulla halutaan viettää yhdessä mukava kauden päättävä kilpailumatka naapurimaahan. Joukkueessa tulee olemaan niin lapsia, aikuisia kuin ikäsarjalaisia. Matka tulee varmasti olemaan ikimuistoinen viestijuoksijoiden lisäksi huoltajille.

Kilpailumatka tulee olemaan kallis ja varainkeruulla pyrimme pienentämään matkakustannuksia. Varainhankintaan voi osallistua 20.10.-9.11. ostamalla Gutz:n laadukkaita urheilu- ja alusvaatteita niin lapsille kuin aikuisille sekä kodintekstiilejä. Jokainen tuote ja tuotepaketti maksaa 20 euroa, mistä Raikas saa 5 euroa. Paperisia myyntikuvastoja on suunnistusjaoston jäsenillä, minkä lisäksi kuvastoa voi selata netissä osoitteessa gutz.fi.

Tilauksen voi tehdä joko suoraan tutulle suunnistajalle tai sähköpostitse toimisto(a)asikkalanraikas.net. Kerrothan viestissä tilattavien tuotteiden ja kokojen lisäksi omat yhteystietosi. Vastaamme jokaiseen viestiin varmistukseksi tilauksen perille tulosta.

Myyntijakson päätyttyä tuotteet tilataan kerralla ja ne toimitetaan Raikkaalle marraskuun lopussa. Tämän jälkeen myyjät toimittavat ne eteenpäin ostajille. Tuotteet maksetaan toimituksen yhteydessä. Paketit kerkeävät siis hyvin ennen joulua perille ja ovat näin esimerkiksi hyviä joululahjoja, joilla teet hyvää.

Suuri kiitos tuestasi!