Kesän yleisurheilukoulut

 

Asikkalan Raikas järjestää tänäkin kesänä yleisurheilukouluja eri ikäisille lapsille. Yleisurheilukausi alkaa kesäkuun alussa ja päättyy elokuun ensimmäisellä viikolla.

 

Yleisurheilukoulu:

Tiistaisin 17.30-18.30 

Kesän yleisurheilukoulu on tarkoitettu 4-10 -vuotiaille lapsille. Yleisurheilukoulussa liikutaan vauhdikkaasti ja monipuolisesti tutustuen eri yleisurheilulajeihin. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi löytää yleisurheilukoulussa liikkumisen ilon. Yleisurheilukoulun hintaan kuuluu Raikkaan yleisurheilukoulu -paita. 22.5. mennessä ilmoittautuneet saavat paidan heti kesäkuussa, myöhemmin ilmoittautuneet kesän aikana. Ensimmäinen kerta on ti 6.6. ja viimeinen ti 1.8.

Huom! Ilmoitathan lapsen paitakoon ilmoittautumisen yhteydessä, jotta pystymme tilaamaan paidat lapsille ennen yleisurheilukoulun alkua.

Hinta: 55e (+Raikkaan jäsenmaksu 10e/vuosi)

Ilmoittautumislinkki

 

 

 

Kilpurit

Tiistaisin 18.30-19.30

Torstaisin 17.00-18.00

Kilpureissa harjoitellaan ja kehitetään monipuolisesti yleisurheilun lajitaitoja ja ominaisuuksia. Kilpureihin tullaksesi ei vaadita aikaisempaa kokemusta yleisurheilusta. Hyvä asenne ja innostus yleisurheiluun riittävät. Kilpurit harjoittelevat kesäkaudella kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin.  Kilpureita kannustetaan osallistumaan kesän kilpailuihin, mutta kilpaileminen ei ole pakollista. Ensimmäinen kerta on ti 6.6. ja viimeinen to 3.8.

Hinta 75e + jäsenmaksu 10e/vuosi

Ilmoittautumiset ryhmiin myClubin kautta 8.5. alkaen.

https://asikkalanraikas.myclub.fi/flow/events/5407727

 

Lisäksi seura järjestää viiden kerran juoksukouluja toukokuussa ja heinäkuussa. Lisätietoja https://yleisurheilu.asikkalanraikas.net/ajankohtaista/Junior%20juoksukoulu%202023

Kesätorstaisin urheilukentällä on tarjolla kaikille avointa yleisurheilutoimintaa. Vuoroviikoin järjestetään koko perheen yleisurheilutreffejä ja seurakisoja. Ajankohdat kisoista sekä lajit ilmoitetaan seuran Facebookissa ja nettisivuilla.

Asikkalan Raikkaalla on myös yleisurheilun valmennusryhmä yleisurheilua tavoitteellisesti harjoitteleville nuorille. Valmennuksesta ja kilpailutoiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä toimisto@asikkalanraikas.fi.

 

Lisätiedot toimisto@asikkalanraikas.fi