Artikkelit 2021

kesäkuu

 • Tulokset seurakisoista 17.6.

  Seurakisat käynnistyivät lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Osaanottajia oli ilahduttavan paljon etenkin nuoremmissa osallistujissa. Tässä tulokset eilisistä kisoista, joissa lajeina oli 100/150/200m ja pituus/korkeus. Seuraavat seurakisat kisataan torstaina 1.7.

 • Samuelille MM-kultaa yhteislähdöstä ja keskimatkalta!

  Pyöräsuunnistuksen MM-kisaviikko on lähtenyt upeasti käyntiin Raikkaan Samuel Pökälällä. Kolmen kilpailun jälkeen hän on voittanut maailmanmestaruuden yhteislähtökilpailussa ja keskimatkalla sekä oli sprintissä 13. Tiistaina on välipäivä ennen kilpailuviikon loppurutistusta, pitkää matkaa ja viestiä. Upea kisaviikon alku kerrassaan, paljon onnea menestyksen johdosta!

toukokuu

 • Sorvisto ja Oksanen pääsarjojen voittoihin

  Raikkaan 111 v kansalliset suunnistuskilpailut päästiin kisaamaan kauniissa aurinkoisessa säässä Asikkalan Myllykselässä. Kilpailuja jouduttiin siirtämään alkuperäisestä suunnitelmasta vuodella, kun korona perui kilpailut keväällä 2020. Vaikkei virusta ole vielä nujerrettu, päästiin kilpailut järjestämään 180 osallistujan voimin poikkeusjärjestelyin. Kiitos kaikille osallistujille ja talkoolaisille koronaohjeiden noudattamisesta!

 • Kesän 2021 kausisuunnitelmat

  Kesän 2021 ryhmien kausisuunnitelmat löydät nyt tästä artikkelista. Kesän ryhmät alkavat maanantaina 31.5. ja jatkuvat elokuun ensimmäiselle viikolle asti. Ilmoittautumiset ryhmiin Raikkaan MyClubissa.

 • Samuelille SM-kultaa, -hopeaa ja paikka MM-kisoihin

  Kuluneena viikonloppuna Espoossa kilpailtiin pyöräsuunnistuksen SM-mitaleista sprintissä ja pitkällä matkalla. Samuel voitti sprintissä ensimmäisen suomenmestaruutensa ja nappasi hopeaa pitkältä matkalta.

 • Ilmoittautumiset kesän ryhmiin alkavat tänään 17.5. klo: 18

  Ilmoittautumiset kesän ryhmiin alkavat tänään maanantaina 17.5. klo: 18 Raikkaan MyClubissa. Kesän ryhmät alkavat maanantaina 31.5. Tarjolla on lapsille yleisurheilukoulua, Kilpurit-yleisurheiluryhmää, Rantalentopallokoulua sekä liikuntakerhoa. Aikuisille tarjolla on yleisurheilukoulu. Uutena ryhmänä aloittaa erityislasten yleisurheilukoulu. Ryhmässä harjoitellaan lasten ehdoilla. Tervetulleita ovat kaikki, jotka tarvitsevat tukea liikkumisessa, ohjeissa tai ryhmässä toimimisessa.

huhtikuu

 • Suunnistuskaudelle upea aloitus Billnäsissä

  Kesäsuunnistuskausi alkoi perinteisellä Billnäsin keskimatkalla Karjaalla pitkäperjantaina 2.4. Raikkaalla oli poikkeusjärjestelyillä järjestetyissä kilpailuissa mukana kolme kilpailijaa, joista kaikilla oli mitalit kotiin tuomisena.

maaliskuu

 • Raikas mukana Hämeenmaan Kannustajat-ohjelmassa!

  Olemme mukana Hämeenmaan Kannustajat-ohjelmassa. Hämeenmaan asiakasomistajat saavat tämän viikon aikana linkin sähköpostiinsa, jolla pääsee äänestämään Kannustajat seuraa. 60 000€ tuki jaetaan äänien perusteella. Käythän siis antamassa äänesi meille, jotta pystymme jatkossakin liikuttamaan lapsia ja nuoria! Summalla saamme hankittua uusia välineitä sekä kehittelemään uusia tapahtumia.

helmikuu

 • Sarjahiihtojen tulokset 24.2.

  Tällä viikolla päästiin jälleen järjestämään sarjahiihdot pakkasten lauhduttua. Keli olikin aivan päinvastainen kuin edellisinä viikkoina: +1 ja kosteuden vuoksi lumi oli hyvin nihkeää.

 • Sarjahiihtojen tulokset 3.2.

  Talven ensimmäiset sarjahiihdot hiihdettiin vapaalla hiihtotyylillä 3.2. Tuloksen sai 21 hiihtäjää. Olosuhteet olivat kylmät, kun ilma oli -13 C ja kova tuuli sai sen tuntumaan vielä kylmemmältä. Nihkeä uusi lumi lisäsi hiihdon raskautta.

tammikuu

 • Sarjahiihdot alkavat 3.2.

  Sarjahiihdot alkavat Vääksyn urheilukentällä 3.2. vapaalla hiihtotyylillä. Kyseessä ovat viikoittaiset hiihtokilpailut, joissa sarjojen parhaat palkitaan kauden päätyttyä. Sarjoja on kaikenikäisille ja matkat määritellään osallistujien iän mukaan aina 100 metristä lähtien 7 kilometriin. Ensimmäinen lähtö on klo 18.45, ilmoittautumiset klo 18.30 alkaen Vääksyn urheilukentällä. Muistathan huolehtia ilmoittautumisen ja lähdön välissä riittävistä turvaväleistä. Pakkasraja on -15 C. Sarjahiihdot jat

 • Lasten hiihtokoulu alkaa 13.1.

  Lasten hiihtokoulu alkaa keskiviikkona 13.1. Harjoitukset järjestetään kerran viikossa keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 Vääksyn urheilukentällä. Ryhmään ei ole ikärajaa, mutta jokaisen osallistujan tulee osata itse laittaa sukset jalkaan. Harjoituksia jatketaan niin kauan kuin lumitilanne sen sallii. Osallistumismaksu on 40€, seuraavilta sisaruksilta 30€. Ilmoittautuminen myClubin kautta (avataan…

 • Kevätkauden 2021 kausisuunnitelmat ryhmien osalta

  Tästä löydät kevään 2021 kausisuunnitelmat liikuntaryhmien osalta. Kaikissa ryhmissä on vielä tilaa, joten uudet osallistujat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Voit joko tulla suoraan mukaan tai ottaa yhteyttä toimisto@asikkalanraikas.net