Iltarastit / Notkonmäki

Paikka
Kurhila Kurhilantie, Kurhila

Viikkorastit Kurhilan/Notkonmäen kartalla. Opastus Evontieltä, n. 1,5 km tien alusta sähkölinjan kohdalta. Ratamestarina Hannu. Huom. Kartoissa ei ole rastimääritteitä eikä rasteilla rastikoodeja, mutta rasteja ei ole niin lähekkäin, että erehtymisen vaaraa olisi ja rastipisteet ovat selkeitä.

Valmiiksi tulostettuja karttoja saa aikaisintaan tiistaina 26.5. aamupäivästä alkaen.

Kauden tapahtumat

Voit käydä juoksemassa viikkorastien radat silloin kun sinulle sopii. Ilmoittaudu tapahtumasivulla rasteille ja valitse mille radalle osallistut ja rastita ruutu, jos tarvitset tulostettuja karttoja. Ilmoita samalla kertaa kaikki perheenjäsenet. Saat ilmoittautumisen jälkeen linkit tulostettaviin karttatiedostoihin ja samat linkit tulevat myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos tarvitset tulostettuja karttoja, ilmoittaudu mielellään pari päivää etukäteen, jotta kartat ehditään tulostaa ja sopia toimituksesta. Jos ilmoittautumisen kanssa tulee ongelmia, saat karttalinkit tarvittaessa myös sähköpostitse osoitteesta seppo.niemi(a)asikkalanraikas.net. 

Viikkorastien kertamaksu on 5 € ja koko kauden kausimaksu on 60 €. Kausimaksuun sisältyy myös vuoden aikana järjestettävät "110 rastia" -tapahtumat. Alle 18-vuotiailta seuran jäseniltä maksua ei peritä, muilta alaikäisiltä karttamaksu on 2 €. Maksu tapahtuu, joko suoraan seuran tilille, MobilePaylla, Smartumilla (joko seteleillä tai SmartumPaylla). Käteismaksu tulee kyseeseen vain poikkeustilanteissa ja silloinkin pelkästään kausimaksun osalta. Sovi tarvittaessa käteismaksusta sekä Smartum-setelien toimittamisesta iltarastivastaavan kanssa (seppo.niemi(a)asikkalanraikas.net). Alla vielä tarkemmat ohjeet maksun suorittamiseen.

  • Tilisiirto: Asikkalan Raikas ry. FI67 5011 0940 0041 42 - viitenumero 1009.
  • Mobilepay:  Kertamaksu - Kausimaksu
  • Smartum Pay: Asikkalan Raikkaan iltarastit, viestiin joko "kertamaksu" tai "kausimaksu 2020". Summaksi 5 € tai 60 €.