Iltarastit / Majuanmäki

Paikka
Majuanmäki Padasjoentie, Iso-äiniö
Kartta
Majuanmäki

Viikkorastit Majuanmäen kartalla. Lähtöpaikka Äinäjärventiellä n. 2,5 kilometriä valtatie 24:ltä. Ratamestareina Niko ja Jukka Lehtinen.

Ratapituudet:
A-rata: 6,4 km / 7 rastia
B-rata: 2,9 km / 5 rastia
C-rata: 1,3 km / 5 rastia

Ilmoittautuminen sulkeutuu 07.06.2020 Ilmoittaudu

Kauden tapahtumat

Voit käydä juoksemassa viikkorastien radat silloin kun sinulle sopii. Ilmoittaudu tapahtumasivulla rasteille ja valitse mille radalle osallistut ja rastita ruutu, jos tarvitset tulostettuja karttoja. Ilmoita samalla kertaa kaikki perheenjäsenet. Saat ilmoittautumisen jälkeen linkit tulostettaviin karttatiedostoihin ja samat linkit tulevat myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos tarvitset tulostettuja karttoja, ilmoittaudu mielellään pari päivää etukäteen, jotta kartat ehditään tulostaa ja sopia toimituksesta. Jos ilmoittautumisen kanssa tulee ongelmia, saat karttalinkit tarvittaessa myös sähköpostitse osoitteesta seppo.niemi(a)asikkalanraikas.net. 

Viikkorastien kertamaksu on 5 € ja koko kauden kausimaksu on 60 €. Kausimaksuun sisältyy myös vuoden aikana järjestettävät "110 rastia" -tapahtumat. Alle 18-vuotiailta seuran jäseniltä maksua ei peritä, muilta alaikäisiltä karttamaksu on 2 €. Maksu tapahtuu, joko suoraan seuran tilille, MobilePaylla, Smartumilla (joko seteleillä tai SmartumPaylla). Käteismaksu tulee kyseeseen vain poikkeustilanteissa ja silloinkin pelkästään kausimaksun osalta. Sovi tarvittaessa käteismaksusta sekä Smartum-setelien toimittamisesta iltarastivastaavan kanssa (seppo.niemi(a)asikkalanraikas.net). Alla vielä tarkemmat ohjeet maksun suorittamiseen.

  • Tilisiirto: Asikkalan Raikas ry. FI67 5011 0940 0041 42 - viitenumero 1009.
  • Mobilepay:  Kertamaksu - Kausimaksu
  • Smartum Pay: Asikkalan Raikkaan iltarastit, viestiin joko "kertamaksu" tai "kausimaksu 2020". Summaksi 5 € tai 60 €.