Toukokuun tulokset

Lumien sulaminen ja lämpimät kelit ovat houkutelleet Raikkaalaisia suunnistamaan enemmän kuin aiemmin tänä vuonna yhteensä. Kilpailuihin on ilmoittauduttu toukokuussa yhteensä 49 kertaa. On ollut ilo huomata, että kilpailuihin on lähtenyt myös uusia henkilöitä ja paljon lapsia. 

 

Huhtikuu

Ensimmäisenä suunnistuskauden kilpailukauden avasi Leena Hirvonen, joka kilpaili jo huhtikuussa Ankkurirasteilla ja Finnspring -suurtapahtumissa. Kovatasoisissa kilpailuissa Leena sijoittui hienosti kuudenneksi ja seitsemänneksi D50 sarjassa. Toivotaan menestyksekkäiden kilpailujen enteilevän hyvää kesää!

 

Vappurastit 1.5.

Tuusulan perinteikkäisillä Vappurasteilla oli tänä vuonna mukana Elias Ala-Heikkilä, joka avasi tapahtumassa kilpailukautensa. Elias sijoittui H13-sarjassa seitsemänneksi.

 

Puhtikaura-rastit 6.5.

Seuran omissa kilpailuissa aikuiset keskittyivät kilpailujen järjestämiseen, mutta alle 15-vuotiaille sallittiin kilpailuihin osallistuminen. Osallistujia olikin riemastuttava määrä ja mikä hienointa, lähtöviivalle saatiin monia ensikertalaisia. Podiumille itsensä suunnistivat Iida-Maria, Eino ja Vili.

D10 RR 6. Anniina Uusi-Uitto, 7. Linda Breilin, 8. Iira-Nella Norrbacka

 D13 3. Iida-Maria Tuomainen

H10RR 2. Leino Latva, 6. Sampsa Tura, 7. Toivo Salminen, 9. Voitto Salminen, 11. Leo Näsi, 12. Urho Luopa, 13. Lauri Raunio

H12TR 3. Vili Tuomainen

H13 5. Elias Ala-Heikkilä, 6. Antti Salminen, 7. Roni-Eemil Norrbacka

 

Hiiltomiehet MTBO -pyöräsuunnistuksen EM-katsastukset 12.5.

Hiiltomiesten pyöräsuunnistuskilpailuissa kilpailtiin samana päivänä sekä sprintti- että keskimatkalla. Kilpailut toimivat pääsarjoissa ja nuorten sarjoissa EM-katsastuskilpailuina.

Sprintti

H21 2. Samuel Pökälä, 3. Konsta Vanhanen

H70 3. Pekka Pökälä

D21 5. Mona Pökälä

Keskimatka

H21 5. Konsta Vanhanen, Samuel Pökälä hyl.

H70 7. Pekka Pökälä

D21 6. Mona Pökälä

 

Särkänniemi-suunnistus 19.5.

Särkänniemi-suunnistus kuuluu suunnistuksen kevätklassikoihin, joka on tarkoitettu 5-16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Särkänniemen huvipuiston alueella kilpailtavassa kilpailussa saa tehdä itselleen mieluisia asioita: ensin suunnistaa tarkasti kilpailussa ja tämän jälkeen huvitella huvipuiston laitteissa. Raikkaan värejä kilpailuissa edusti ilahduttavan paljon lapsia ja nuoria.

H5RRS* 18. Daniel Breilin

D6RRS* 10. Isla-Riina Norrbacka

H6RRS* 43. Juho Ala-Heikkilä

D8RR 29. Linda Breilin, 31. Iira-Nella Norrbacka

H13 8. Elias Ala-Heikkilä, 18., Roni-Eemil Norrbadka

*RRS = Rastireittisarjassa on saattaja sallittu, eikä rataa tarvitse kiertää yksin.

 

Savon Suunnan keskimatkat suppamaastossa 19.5.

Savon Suunta järjesti yhden päivän aikana kaksi keskimatkan kilpailua. Suppamaasto takasi kilpailuista hyviä Jukola harjoituksia.

1. keskimatka: D50 2. Leena Hirvonen

2. keskimatka: D50 4. Leena Hirvonen

Yhteistuloksissa Leena oli kolmas, +4.03 voittajasta 

 

ESI-JUKOLA 20.5.

Ensi vuoden Jukolan viesti järjestetään Kagasalla. Tänä vuonna järjestetyssä Esi-Jukolassa oli Raikkaalta mukana Linda Breilin, joka ei valitettavasti pääse vielä ikänsä puolesta osallistumaan Jukolaan, mutta jonka kokemuksia Jukolan esi-kilpailusta kuullaan mielellään. Kisamenestyksen perusteella odotamme hänen pääsyä Venla joukkueiden vahvistukseksi.

D8RR 2. Linda Breilin

 

SM-keskimatka 26.5.

Valkealan Vuohijärven supikossa järjestetyissä kilpailuissa oli Asikkalasta mukana Leena Hirvonen, joka jatkoi kevään vahvoja suorituksia. Onnea menestyksestä!

D50 5. Leena Hirvonen

 

Kevätsuunnistus 27.5.

SM-kilpailujen jälkeen juostuissa Kevätsuunnistuksessa nähtiin jälleen mukavasti lapsia lähtöviivalla. Pitkästä aikaa lähtölistoilta löytyi myös Oskar Breilinin nimi. Podiumille itsensä suunnistivat tällä kertaa Leino ja Roni-Eemil, mutta hienoja suorituksia ja venymisiä nähtiin myös muilta urheilijoilta.

HDRRS 8. Juho Ala-Heikkilä, 11. Daniel Breilin

D9RR 5. Anniina Uusi-Uitto, 8. Linda Breilin, 16. Iira-Nella Norrbacka

H9RR 2. Leino Latva, 4. Sampsa Tura

H13 2. Roni-Eemil Norrbacka, 6. Elias Ala-Heikkilä

H40 5. Oskar Breilin