Artikkelit 2018

joulukuu

 • Raikkaan ohjatut liikuntaryhmät tauolla 22.12.2018-6.1.2019

  Raikkaan liikuntaryhmien vaiherikas syyskausi alkaa olla lopuillaan. Liikuntaryhmät kokoontuvat normaalisti aina joulunalusviikolle eli viikolle 51 asti. Sen jälkeen lomaillaan yhtä aikaa koulujen kanssa ja aloitellaan kevätkausi taas heti loppiaisen jälkeen maanantaina 7.1.2019 viikolla 2.

 • Asikkalan Raikkaan toimintakausi vaihtui

  Asikkalan Raikkaan toimikausi vaihtui loka-marraskuun vaihteessa. Kauden päättäjäisissä palkittiin vuoden parhaita urheilijoita. SM-menestyksestä palkittiin pyöräsuunnistajat Samuel Pökälä ja Konsta Vanhanen, sekä keihäänheittäjä Milja Lusila. Juri Nieminen halusi luopua puheenjohtajan pestistään. Vuosikokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Jukka Sällisen.

lokakuu

elokuu

heinäkuu

 • Rastiviikot ja Lahti-suunnistus

  Kainuun Rastiviikolla Elias Ala-Heikkilä voitti sarjan H13 kokonaiskilpailun. Samaan tapaan hän jatkoi Lahti-suunnistuksessakin. Leena Hirvonen oli ylivoimaisessa vauhdissa Lahti-suunnistuksen toisena päivänä sarjassa D50.

 • Samuel MM-kilpailuihin

  Samuel on valittu Suomen joukkueeseen pyöräsuunnistuksen MM-kilpailuihin, jotka kilpaillaan elokuun alussa Itävallassa. Vaikkei Samuel voinut osallistua Raikkaan järjestämiin katsastuskilpailuihin, oli hänen aiemmat näyttönsä Hiiltomiesten kilpailuissa ja Tampereen SM-kilpailuissa vakuuttaneet valitsijaryhmän.

 • Kesäkuun tulokset

  Kesäkuussa raikkaalaiset ovat ilmoittautuneet kansallisiin kilpailuihin 15 kertaa. Kuun kruunasi Lahti-Hollola Jukola, jossa Raikkaan miehet olivat alueen paras joukkue.

 • Pyöräsuunnistuskilpailut saatiin poljettua: Hara ja Laurila sunnuntain voittajat

  Pyöräsuunnistuskilpailut päättyivät sunnuntaina väliaikalähtönä kilpailtuun keskimatkaan. Liekö syynä ollut väliaikalähtö vai kesälauantaisiin kuuluvat juhlat, mutta lähtöviivalle saatiin lauantaita enemmän osallistujia. Uutena alueena kilpailijoille tarjottiin sähäkämpää suunnistusta Piekkolan ja Laukkalan asutusalueella Aurinkovuoren ulkoilureittien lisäksi. Asutusalueiden asukkaille pyrittiin etukäteen tiedottamaan kilpailuista hyvin ja se olikin saanut alueen…

 • Hara ja Niemi yhteislähtökilpailun nopeimmat

  Pyöräsuunnistuskilpailujen ensimmäisenä kilpailupäivänä urheilijat selvittivät paremmuuttaan yhteislähtökilpailussa. Ratamestariryhmä oli yliarvioinut kilpailijoiden vauhdin ja päivän suoritukset venyivät pidennetyllä keskimatkalla lähemmäksi pitkää matkaa. Vaikka maaston fyysisyys oli ennalta tiedossa, puistelivat monet kilpailijat päitään Aurinkovuoren mäkien suhteen. Helpolla ei päässyt kukaan 110:stä kilpailuun ilmoittautuneesta urheilijasta.

 • Silja Line Seurakisat Vääksyn urheilukentällä

  Kesän aikana järjestetään viitenä torstaina Silja Line Seurakisat Vääksyn urheilukentällä. Kisapäivät ovat 24.5., 7.6., 5.7., 19.7. ja 9.8 (Huom! Päivämäärä muuttunut). Klikkaa uutisen otsikkoa, niin saat tarkempaa tietoa kisoista.

kesäkuu

 • Raikkaan miehet alueen parhaita Jukolassa

  Lahti-Hollola Jukolassa Raikkaan miehet pärjäsivät naisia paremmin ja olivat alueen paras Jukola -joukkue! Naisten kilpailuissa suuri ilonaihe oli nelosjoukkue, joka sisälsi kolme ensikertalaista vuoden takaisesta aikuisten suunnistuskoulusta. Lue tästä koko Jukola -viikonlopun kertomus.

 • Toukokuun tulokset

  Lumien sulaminen ja lämpimät kelit ovat houkutelleet Raikkaalaisia suunnistamaan enemmän kuin aiemmin tänä vuonna yhteensä. Kilpailuihin on ilmoittauduttu toukokuussa yhteensä 49 kertaa. On ollut ilo huomata, että kilpailuihin on lähtenyt myös uusia henkilöitä ja paljon lapsia. 

 • Samuel SM nelonen, Leena Grano Gamesissa toinen

  9.-10.6. kilpailtiin Tampereella pyöräsuunnistuksen sprintin ja pitkän matkan suomenmestaruuksista. Samaan aikaan samasta kilpailukeskuksesta kilpailtiin  tossusuunnistuksen Grano Gamesit, jossa nähtiin myös asikkalalaisvärejä.

toukokuu

 • Kauppi ja Oikarinen Puhtikaura-rastien voittoon

  Sunnuntaina 6.5. kilpailtiin Iso-Äiniöllä pitkän matkan suunnistuskilpailut, Puhtikaura-rastit. Sää suosi kevään ensimmäisellä lämpimällä päivällä yli 400: aa mukaan ilmoittautunutta suunnistajaa. Maasto tarjosi supikkoa, mitä on odotettavissa myös kesän Jukolan viestissä. Suppamaasto houkuttelikin paikalle kovatasoisia suunnistajia ympäri Suomen. Pääsarjojen voittoihin juoksivat Lahden Suunnistajien Minna Kauppi ja…

huhtikuu