Minnan Polku palaa Aurinkovuorelle 5.5.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Minnan Polku -polkujuoksutapahtuma tulee saamaan jatkoa toukokuun alussa, kun tapahtuma järjestetään uudestaan Vääksyn urheilukentällä 5.5. klo 11. Koko perheen kilpailu- ja kuntotapahtumassa on neljä reittiä: kaikille ilmainen 2,5km perhelenkki sekä kilpailu- ja kuntomatkat 5km, 10km ja 20km. Reitit ovat samat kuin viime vuonna.

Minna Kauppi on jälleen vahvasti mukana järjestämässä tapahtumaa. Aurinkovuoren polut ovat siivittäneet hänet moninkertaiseksi maailmanmestariksi ja nyt hän haluaa jakaa samoilla reiteillä liikunnan riemua kaikenikäisille liikkujille.

Järjestelyt noudattavat pitkälti samaa kaavaa kuin viime vuonna. Viime kesänä saadun palautteen perusteella on kuitenkin tehty parannuksia. Uutuutena lapsille on omat kilpasarjat sekä aikuisille kuntosarjat. Kuntosarjoissa palkinnot arvotaan osallistujien kesken.

Paikalliset yritykset ovat lähteneet hienosti mukaan tapahtuman yhteistyökumppaneiksi. Kaikille osallistujille ja perheille jaetaan osallistumispalkintona Viipurilaisen kotileipomon leivät, minkä lisäksi palkinnoksi on mahdollista saada mm. Vääksyn Myllyn tuotteita. Kilpailun jälkeen kahviosta voi ostaa Vehmaan Makujen makkaraa ja metrilakua. Asikkalan Telttapalvelut mahdollistavat entistä paremman kilpailukeskuksen rakentamisen liikuntahallin yläpihalle.

Tapahtumaan voi ilmoittautua vielä paikan päällä tuntia ennen yhteislähtöä. Tapahtuman tuotot käytetään Asikkalan Raikkaan lasten ja nuorten urheilun tukemiseen.

Kuva: Tomi Niemi