Iltarastikausi jatkuu hybridimallilla

Iltarastikausi jatkuu keskiviikkona 15.7. pienen kesätauon jälkeen normaalien iltarastien ja viikkorastien hybridimallina. Loppukauden keskiviikkoisin järjestetään normaalit iltarastit emit-leimauksella ja keskiviikon jälkeen rastit ovat kierrettävissä omatoimisesti torstaista sunnuntai aamupäivään. Iltarastisivun kuvauksesta voi lukea, mitä rasteilla on torstaista sunnuntaihin, rastiliput vai kuitunauhat. Keskiviikkoisin lähdöt ovat tuttuun tapaan klo 17.30-19.00. Maastosta olisi suotavaa palata klo 20 mennessä. Karttamaksu aikuisilta 6€ tai kausimaksu, seuraan kuulumattomilta lapsilta 2€.

Ensimmäiset iltarastit tauon jälkeen järjestetään Pasolanharjulla. Lähtö harjun päällä kulkevalta tieltä, jonne on opastus Vehkoontieltä. Ratamestareina toimivat nuoret Antti ja Elias, jotka kesätyönään päivittävät alueen karttaa. Uudesta kartasta pääsemme tosin nauttimaan vasta myöhemmin. Tarjolla on A, B, C ja C -radat sekä lasten rastireitti.

Iltarastien "jälki-/viikkorasteille" voi ilmoittautua kevään tapaan iltarastitapahtuman omalla sivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Kartan voi joko tulostaa itse tai pyytää valmiiksi tulostetun kartan. 

Loppukauden iltarastikalenteri

15.7. Pasolanharju

22.7. Aurinkovuori

29.7. Majuanmäki

5.8. Rismalahti

12.8. Lehmonkärki

19.8. Kurhila

26.8. Kytänkangas

2.9. Rismalahti (myös yösuunnistusmahdollisuus)