Kompassikoulu ja nuorten treenit käyntiin toukokuussa

Kompassikoulu on n. 8-12 -vuotiaille lapsille tarkoitettu harjoitusryhmä. Ryhmäläiset ovat osallistuneet jo aiemmin suunnistuskouluun ja uskaltavat kiertää yksin lasten opastetun rastireittiradan. Ryhmässä suunnistustaitoja kehitetään entisestään ja harjoitellaan kompassin käyttöä. Leikkejä, pelejä ja hauskanpitoa ei ole unohdettu, vaikkakin niiden osuus on pienempi kuin leimaajissa. Ryhmällä on harjoitukset huhtikuusta syyskuun puoliväliin, heinäkuu lomaillaan. 

Nuorten taitoharjoituksia järjestetään normaaliolosuhteissa samaan aikaan ja samassa paikassa kompassilaisten kanssa, mutta omilla suunnistusradoilla. Harjoitukset on tarkoitettu yli 12-vuotiaille ja ne ovat kilpailuihin valmistavia harjoituksia. Molempien ryhmien jäseniä suositellaan osallistumaan ahkerasti viikkorasteille kahden hyvän viikoittaisen suunnistusharjoituksen saamiseksi.

Koronavirus vaikuttaa molempien ryhmän harjoituksiin ja viikoittaisia harjoituksia ovat korvanneet huhtikuussa aktiivisten vanhempien järjestämät omatoimiset harjoitukset, kiinto- ja viikkorastit. Vielä toukokuussa harjoitukset järjestetään omatoimisena, mutta 4.5. tulleen hallituksen päätöksen mukaan, voidaan harjoituksia alkaa järjestää jälleen kesäkuusta alkaen. Kesän ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittaudu molempiin harjoitusryhmiin myClubissa Kompassikoulu -nimisessä ryhmässä. Ennen koronapandemiaa ryhmän osallistumismaksuksi on päätetty 60€ /lapsi tai nuori tai 120€ perheen kaikki lapset. Hinnan pienentämistä joudutaan kuitenkin miettimään uudelleen koronan vuoksi. Laskut lähetetään tämän vuoksi vasta myöhemmin.