Samuel MM-kilpailuihin

Samuel on valittu Suomen joukkueeseen pyöräsuunnistuksen MM-kilpailuihin, jotka kilpaillaan elokuun alussa Itävallassa. Vaikkei Samuel voinut osallistua Raikkaan järjestämiin katsastuskilpailuihin, oli hänen aiemmat näyttönsä Hiiltomiesten kilpailuissa ja Tampereen SM-kilpailuissa vakuuttaneet valitsijaryhmän. 

Samuelin edellisestä MM-startista on 6 vuotta ja tuolloin hän voitti kilpailuissa kaksi pronssia. Tämän jälkeen hän keskittyi viime kauteen saakka maantie- ja maastopyöräilyyn menestyksekkäästi. Comebackin pyöräsuunnistukseen hän teki viime kesänä Jämsän katsastuskilpailuissa. Tuolloin hän ei olisi ollut vielä valmis lähtemään MM-kilpailuihin, mutta nyt pyöräilykilpailujen jäädessä, hän odottaa innolla Itävallan kilpailuja. Raikas toivottaa menestystä kilpailuihin!

MM-ohjelma
7.8. Yhteislähtö
8.8. Keskimatka
9.8. Viesti
11.8. Pitkä matka
12.8. Sprintti

Järjestäjien kisasivut

Suomen joukkueet Itävaltaan

MM-kisat
Naiset: Marika Hara Koovee, Antonia Haga OK Botnia, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat, Ingrid Stengård OK Trian, Henna Saarinen Koovee, Mervi Pesu Rajamäen Rykmentti.

Miehet: Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Andre Haga OK Botnia, Kare Kaskinen Ulvilan Ura, Anders Blomster OK Trian, Samuel Pökälä Asikkalan Raikas.

Nuorten (20-v) MM-kisat
Naiset: Saara Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö, Jutta Nurminen Valkeakosken Haka, Eveliina Välimaa Vaasan Suunnistajat, Pinja Koskinen Rajamäen Rykmentti.
Miehet: Teemu Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljet, Juha Lilja Tampereen Pyrintö, Tomi Nykänen Lahden Suunnistajat -37, Väinö Venetjoki Kokkolan Suunnistajat.

Nuorten (17-v) EM-kisat
Tytöt: Kaarina Nurminen Tampereen Pyrintö, Silja Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö, Vilma Pesu Hiiltomiehet.
Pojat: Antti Rissanen Tampereen Pyrintö, Ilari Haltia Rajamäen Rykmentti, Wertti Autio Hyvinkään Rasti.

 

Kuva: Hiiltomiehet