Yleisurheilun kesä 2019

Kesän ohjatut yleisurheiluryhmät alkavat kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Yleisurheilukoululaisten ja Kilpureiden kesätreenit aloitetaan maanantaina 3.4. Vääksyn urheilukentällä.

Yleisurheilukoulu treenaa tunnin ajan kerran viikossa maanantaisin ja Kilpurit kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Viimeinen kokoontuminen on yleisurheilukoululaisilla 5.8. ja Kilpureilla 7.8.

Tänä kesänä Raikas järjestää yleisurheilukoulun myös aikuisille! Aikuisten yleisurheilukoulu kokoontuu Vääksyn urheilukentällä kerran viikossa maanantaisin 3.6.-5.8.

Yleisurheilukoulu 4-10v ma klo 17.30-18.30

Raikkaan yleisurheilukoulussa liikutaan vauhdikkaasti ja monipuolisesti ja tutustutaan eri yleisurheilulajeihin. Tavoitteena on kehittää kehontuntemusta ja motorisia perustaitoja (liikkumis-, tasapaino- ja välineenkäsittelytaitoja) erilaisten leikkien, pelien ja lajiharjoitteiden avulla ikään sopivalla tavalla. Jokainen tunti sisältää runsaasti juoksemista, hyppäämistä ja ketteryyttä. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi löytää yleisurheilukoulussa liikkumisen ilon. Osallistujat jaetaan ryhmiin iän mukaan.

Yleisurheilukouluun ilmoittautuminen täältä.

Kilpurit 8-12v ma klo 18.30-19.30 ja ke klo 17-18

Kilpureissa harjoitellaan ja kehitetään monipuolisesti yleisurheilun lajitaitoja ja ominaisuuksia. Kilpureihin tullaksesi ei vaadita aiempaa lajitaustaa, vaan innostus urheiluun ja hyvä asenne yleisurheiluharjoitteluun riittää. Kilpureita kannustetaan osallistumaan kesän seuran omien seurakisojen lisäksi muihinkin kilpailuihin, mutta kilpaileminen ei ole pakollista.

Kilpureihin ilmoittautuminen täältä.

Aikuisten yleisurheilukoulu ma klo 17.30-18.30

Nyt mukaan yleisurheiluharjoituksiin sieltä kentän reunalta haikailemasta! Olemme päättäneet tehdä osallistumisesta mahdollisimman helppoa myös pienten lasten vanhemmille järjestämällä aikuisten yleisurheilukoulun samaan aikaan 4-10-vuotiaiden lasten yleisurheilukoulun kanssa. Tuo lapsi kentälle ja liiku itse samalla! Ryhmään osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa yleisurheilutaustaa tai vahvaa peruskuntoa, pelkkä kokeilunhalu ja innostus yleisurheiluun riittää. Treeneissä harjoitellaan lajikokeilujen myötä tavallisia yleisurheilutaitoja, juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä, sekä kohotetaan peruskuntoa. Ohjaajan ja mukavan treeniporukan avulla ylitetään kynnyksiä, kokeillaan ennakkoluulottomasti uutta ja löydetään liikunnan ilo.

Aikuisten yleisurheilukouluun ilmoittautuminen täältä.

Ilmoittautuminen

Yleisurheilukouluun, Kilpureihin ja Aikuisten yleisurheilukouluun ilmoittautuminen alkaa myClub -jäsenpalvelun kautta maanantaina 20.5. klo 18 alkaen.

Jos et ole vielä Raikkaan jäsen, rekisteröidy jäseneksi ennen ilmoittautumista. Linkki myCubiin löytyy Raikkaan etusivulta tai mene osoitteeseen https://asikkalanraikas.myclub.fi/.  Jäsenmaksu 2019: alle 18-vuotiaat 9 e ja aikuiset 18 e. Ryhmiin ilmoittautuminen hoituu myClubissa ”Tapahtumat” -sivulla.

Varmista mukaanpääsysi etukäteisilmoittautumisella. Etenkin yleisurheilukoulu täyttyy usein jo ennakkoon. MyClub -ilmoittautuminen on auki vain siihen päivään asti, jolloin ryhmä alkaa. Vapaita paikkoja voi tämän jälkeen kysellä toimiston sähköpostista toimisto@asikkalanraikas.net tai ilmoittautua paikan päällä, mikäli ryhmissä on tilaa.

Hinnat

Yleisurheilukoulu 45 e

Kilpurit 75 e

Lasten ryhmien hintaan kuuluu lisenssi, joka sisältää vakuutuksen.

Aikuisten yleisurheilukoulu 45 e/yleisurheilukouluun osallistuvan lapsen vanhemmalta 30 e

Huom!

Ryhmiin liittyvä tiedottaminen hoidetaan myClubin kautta useimmiten sähköpostitse tai lyhyellä varoitusajalla tekstiviestillä. Ole hyvä ja tarkista, että olet ruksannut jäsentiedoissasi välilehdeltä ”viestiasetukset”, että haluat ottaa vastaan yhteisöviestejä sekä sähköpostilla että puhelimitse, jotta tiedotteet tavoittavat sinut.

Raikas tarjoaa ryhmiin osallistujille turvallisen ryhmäliikuntatunnin. Ennen tunnin alkamista ja sen päätyttyä osallistujat eivät ole enää ohjaajan vastuulla. Alle kouluikäisten lasten vanhempien on hyvä odottaa yhdessä lapsen kanssa, että ohjaaja saapuu paikalle ja toiminta alkaa ja olla ajoissa lasta vastassa tunnin jälkeen.

Muistakaa myös Silja-line -seurakisat kesätorstaisin Vääksyn urheilukentällä. Näihin Raikkaan omiin matalankynnyksen kilpailuihin osallistuminen on Asikkalan Raikkaan jäsenille ilmaista.  Ennakkoilmoittautuminen Myclubin/kilpailukalenterin kautta tai paikanpäällä klo 17.30-17.50.

Kesän 2019 kisaohjelma

6.6  40-100m juoksu ja 5-8v pituus/ isommilla korkeus
20.6 40-110m aitajuoksu ja 5-8v rengas/ isommilla keihäs
4.7 100-200m ja 5-8v kuula/ isommilla pituus
18.7 300-800m ja 5-8v pituus/ isommilla kiekko
1.8 Kolmiottelu: 40-100m, pituus ja 5-8v pallo/ isommilla kuula

Muutokset mahdollisia, seuraa tiedotteita facebookissa ja nettisivuillamme.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Elina Tanskanen 040 5848765 tai toimisto@asikkalanraikas.net