Pääsiäissuunnistus -kiintorastit kaikille

Raikkaan 110 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi ja juhlakilpailujen peruuntumisen vuoksi, Raikas järjestää suunnistuskaudella 2020 kiintorasteja eri puolilla Asikkalaa 110 rastin verran. Ensimmäinen maasto, johon rastit on viety, on Kytänkangas. Tarjolla on pääsiäisen kunniaksi pääsiäisspesiaali. Lapsille on tarjolla oma 1,8km mittainen rata ja isommille 17 rastia, joista voi rakentaa oman radan. Kartta on nimensä mukaisesti aikuisille spesiaali ja pääsiäisteemainen. Rasteilla on rastilippu ja koodi, mallirasti kuvassa. Rastit ovat maastossa 6.-19.4.2020.

Toimintaohjeet:

1. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua!

2. Maksa karttamaksu, joka on yli 18-vuotiaille 5 €/kerta tai 60 €/iltarastien kausikortti (sis. 17 ilta-/viikkorastit + kiintorastit). Alaikäisiltä Asikkalan Raikkaan jäseniltä ei maksua peritä, muilta alle 18-vuotiailta karttamaksu 2 €. Karttamaksu tulee maksaa seuran tilille:

Asikkalan Raikas ry

FI67 5011 0940 0041 42

viitenumero 1009

Vaihtoehtoisia maksutapoja ovat MobilePay ja Smartumit. Smartumeilla maksaessa otathan yhteyttä Seppo Niemeen, yhteystieto alla. 

3. Tulosta kartta ensisijaisesti itse. Karttatiedostot PDF-muodossa: pääsiäisspesiaali ja lasten rata. Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, ota yhteyttä Seppo Niemeen, seppo.niemi(a)asikkalanraikas.net.

4. Käy suunnistamassa sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Karttalinkki Pysäköinti/lähtöpaikkaan. Huomioithan, ettei harjoituksia ole tarkoitettu ryhmäliikuntaan. Perheen ja kavereiden kanssa suunnistaminen on tietty sallittua.

Rastit ovat maastossa kaksi viikkoa ja vaikkei alue ole ulkoilijoiden suuressa suosiossa, on aina mahdollista, että rasteja katoaa. Ilmoitathan puuttuvista tai rikkoutuneista rasteista Monalle, mona.pokala(a)asikkalanraikas.net.

Lasten radan rastikoodit puuttuvat kartasta. 1. 51, 2. 32, 3. 33, 4. 34, 5. 52 ja 6. 53.

Nautinnollisia reitinvalintoja Kytänkankaan hienoon kangasmaastoon!