Raikas 110v -kiintorastit Kurhilassa 27.4.-8.5.

Viikkorastit polkaistiin käyntiin huhtikuun lopussa, mutta vappuviikolla ei ole viikkorasteja, koska seuran piti järjestää 2.5. 110v juhlakilpailut, joihin emit -kalustoa olisi tarvittu. Nythän ei kilpailuja päästä järjestämään, minkä vuoksi Kurhilaan on sähkölinjan perälle ja Notkonmäen alueelle viety kasa kiintorasteja. Valitse reittisi joko kolmesta valmiista radasta A, B tai C tai tee itseäsi miellyttävä rata kaikki rastit -kartalle.

A rata on tarkoitettu aikuisille ja nuorille ja B & C radat on suunniteltu lapsille. Jokainen saa tietenkin mennä haluamansa radan. C radalla on maastossa tukena pätkä oransseja rastireittinauhoja helpottamassa suunnistusta (merkitty viivalla karttaan). B rata on tarkoitettu 10+ vuotiaille suunnistajille, jotka osaavat jo suunnistaa, mutta kaipaavat maastossa rastipisteiden taakse selkeitä pysäyttäviä kohteita. Siimari ei näy heidän kartassaan. A rata tarjoaa tarkkoja rastipisteitä maaston parhaissa osissa.

Rasteilla on laminoidulla numerokoodilla varustetut rastiliput. Rastit ovat maastossa 27.4.-8.5. Kartan mittakaava on kaikilla radoilla 1:10 000 (1cm kartalla = 100m luonnossa) ja käyräväli 5m. B ja C-radan karttakoko A5, A-rata ja kaikki rastit kartta A4. 

Toimintaohjeet:

1. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua!

2. Maksa karttamaksu, joka on yli 18-vuotiaille 5 €/kerta tai 60 €/iltarastien kausikortti (sis. 17 ilta-/viikkorastit + kiintorastit). Alaikäisiltä Asikkalan Raikkaan jäseniltä ei maksua peritä, muilta alle 18-vuotiailta karttamaksu 2 €. Karttamaksu tulee maksaa seuran tilille:

Asikkalan Raikas ry

FI67 5011 0940 0041 42

viitenumero 1009

Vaihtoehtoisia maksutapoja ovat MobilePay ja Smartumit. Smartumeilla maksaessa otathan yhteyttä Seppo Niemeen, yhteystieto alla. 

3. Tulosta kartta ensisijaisesti itse. Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, ota yhteyttä Seppo Niemeen, seppo.niemi(a)asikkalanraikas.net.

A-rata 4,7km

B-rata 2,3km

C-rata 1,9km

Kaikki rastit -kartta

4. Käy suunnistamassa sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Karttalinkki lähtö- ja parkkipaikkaan. Huomioithan, ettei harjoituksia ole tarkoitettu ryhmäliikuntaan. Perheen ja kavereiden kanssa suunnistaminen on tietty sallittua. Etäleimaus 50cm päästä rastilipusta.

Vaikkei alue ole ulkoilijoiden suuressa suosiossa, on aina mahdollista, että rasteja katoaa. Ilmoitathan puuttuvista tai rikkoutuneista rasteista Monalle, mona.pokala(a)asikkalanraikas.net.

Nämä kiintorastit ovat osa suunnistuskaudella 2020 järjestettävää 110 kiintorastia, joilla juhlistetaan Asikkalan Raikkaan 110 vuotisjuhlavuotta.