Iltarastit tulevat viikkorasteina

Yleisötapahtumien rajoituksen takia Raikas järjestää keskiviikkoiset iltarastit viikkorasteina. Rastit ovat suunnistettavissa iltarastiviikon maanantaista sunnuntaihin itselle sopivaan aikaan. Järjestelyt ovat uusia ja niistä kuullaan rastien alkaessa mielellään palautetta. Ohjeet voivat muuttua nopeastikin, kun saadaan kokemusta poikkeusoloista ja huomataan parempia toimintamalleja. Seuraa iltarastitapahtumien omia tapahtumasivuja iltarastisivulla.

Rasteilla on rastilippu ja laminoitu rastikoodi, ei emit-leimausta tai muuta virallista ajanottoa. Radan voi jälkikäteen siirtää urheilukellosta tai piirtää reittihärveliin. Ilmoitathan ratamestarille tai muulle suunnistusjaoston ytimeen kuuluvalle henkilölle, jos rasteja on kadonnut/rikottu maastossa. Näin ne päästään korjaamaan mahdollisimman pian.

 

Toimi näin:

1. Tutustu viikon viikkorasteihin Iltarasti -sivulla. Tapahtumaa klikkaamalla näet ratavaihtoehtojen pituudet sekä parkkipaikan tai lähtöpaikan sijainnin.

2. Maksa viikkorastien karttamaksu 5€ (iltarasteilla 2020 norm. 6€) tai kausikortti (60€). Alaikäisiltä Asikkalan Raikkaan jäseniltä ei maksua peritä, muilta alle 18-vuotiailta karttamaksu 2 €. Maksuvaihtoehdot:

- Mobilepay

- verkkomaksuna Asikkalan Raikkaan tilille FI67 5011 0940 0041 42. Viitenumeroksi 1009.

- Smartumin liikuntaseteleillä. Ne tulee toimittaa Seppo Niemelle (seppo.niemi(a)asikkalanraikas.net).

3. Ilmoittaudu viikkorasteille iltarastisivujen ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeelle antamaasi sähköpostiosoitteeseen toimitetaan haluamasi kartta/kartat. Lomakkeella voi ilmoittaa myös muita suunnistajia. Ilmoittautumislomakkeen tiedoilla kerätään kävijämäärätietoja, miksi myös ilmaiseksi rasteille osallistuvien lasten ilmoittautumistiedot toivotaan lisättäväksi lomakkeelle. Kartta toimitetaan sinulle välittömästi ilmoittautumisen jälkeen, muistathan tarkistaa myös roskapostin.

4. Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos sinulla ei ole siihen mahdollisuutta, voit noutaa kartan Seppo Niemeltä. Halukkuus tähän kysytään ilmoittautumislomakkeella.

5. Käy suunnistamassa rata itsellesi parhaiten sopivaan aikaan. Touch free leimaus 30cm päästä rastilipusta.

 

Viikkorastit eivät ole yhteisharjoituksia, vaan jokainen suunnistaa ne yksin tai perheen kanssa. Hyviä reitinvalintoja poikkeusoloista huolimatta!