Raikas 110v syksyn kiintorastit

Keväällä alkanut 110 kiintorastia jatkuu! Loput kiintorastit on nyt viety kolmeen maastoon ja ovat siellä suunnistajien etsittävissä marraskuun ajan. Loput rastit ovat Aurinkovuorella, kirkonkylällä ja Salonsaaressa. Karttoihin on piirrettty valmiit radat, mutta rasteja saa tietenkin hakea itselle mieleisen määrän ja mieleisessä järjestyksessä. Rasteilla on rastiliput (30*30cm tai 15*15cm) ilman numerotunnuksia.

Toimintaohjeet:

1. Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua!

2. Maksa karttamaksu, joka on yli 18-vuotiaille 5 €/kerta tai 60 €/iltarastien kausikortti. Alaikäisiltä Asikkalan Raikkaan jäseniltä ei maksua peritä, muilta alle 18-vuotiailta karttamaksu on 2 €. Karttamaksu tulee maksaa seuran tilille:

Asikkalan Raikas ry

FI67 5011 0940 0041 42

viitenumero 1009

Vaihtoehtoisia maksutapoja ovat MobilePay ja Smartumit. Smartumeilla maksaessa otathan yhteyttä Seppo Niemeen, yhteystieto alla. 

3. Tulosta kartta ensisijaisesti itse. Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, ota yhteyttä Seppo Niemeen, seppo.niemi(a)asikkalanraikas.net.

Aurinkovuori (karttalinkki parkkipaikalle)

Kirkonkylä (parkkipaikkana Asikkalan kirkon parkkipaikka)

Salonsaari (karttalinkki parkkipaikalle)

4. Käy suunnistamassa sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Huomioithan yleiset koronaohjeistukset. Etäleimaus 50cm päästä rastilipusta. 

 

Aina on mahdollista, että rasteja katoaa maastosta. Ilmoitathan puuttuvista tai rikkoutuneista rasteista Monalle, mona.pokala(a)asikkalanraikas.net.

Nämä kiintorastit ovat osa suunnistuskaudella 2020 järjestettävää 110 kiintorastia, joilla juhlistetaan Asikkalan Raikkaan 110 vuotisjuhlavuotta.