Uudet opasteet johdattavat suunnistustapahtumiin

JP-Metsäpalvelu ja Metsäpalvelu Woodboss ovat yhdessä tarjonneet Raikkaan suunnistusjaostolle uudet tienvarsiopasteet. Uusien opasteiden käyttöönotto venyi koronan vuoksi, kun iltarasteja päästiin järjestämään live-tapahtumina vasta heinäkuun puolessa välissä kesätauon jälkeen. Opasteet ovat saaneet nopeasti hyvän vastaanoton: ne näkyvät hyvin, eikä kuljettajan tarvitse arvuutella liehuuko rastilippu seuraavassa risteyksessä. 

Metsäpalveluyrittäjinä toimivat Niko Lehtinen ja Jarno Pökälä ovat molemmat suunnistuspiireissä tuttuja kasvoja ja Raikkaan kasvatteja. Yhteistyötä ehdottaessa oli molemmat heti mukana, sillä suunnistus on edelleen lähellä sydäntä, vaikka töiden takia rasteja ehtii etsimään aiempaa harvemmin. ”Raikas on tarjonnut vuosien varrella hyvät harrastus- ja kilpailumahdollisuudet. Nyt on kiva antaa jotain takaisin”, kommentoi Jarno yhteistyötä.

Opasteita tullaan käyttämään jatkossa iltarasteilla ja muissa suunnistustapahtumissa. Suunnistajat haluavat kiittää JP-Metsäpalvelun ja Metsäpalvelu Woodbossin lisäksi Harri Lokkilaa, joka järjesti opasteisiin metallijalat, joiden ansiosta opasteet on helppo pystyttää ja ne pysyvät tukevasti pystyssä.